2018. május 12-én a Jézus Szíve jezsuita templomban dr. Erdő Péter bíboros prímás diakónussá szentel.
Részletek: Virrasztás (fb), Meghívó (fb)
feb 15 2008

Végre elköltöztettem jó pár fotómat innen a picasaweb.com-ra. Nem foglalják többé itt a helyet s jobban is kezelhetőek. Következik a lista az elköltözött albumokról. Írok mindről valamit, hogy a keresők megtalálják ezt az oldalt, és így mindenki eljuthasson a képeimhez.

esküvőrészletek Szeptember nyolcadikán volt nővéremnek Elek Zsuzsinak és Hedry Zsoltnak az esküvője. Az esküvő utáni családi vacsorát készítettem egy-két fényképet. A legjobb dolog az a zöld torta volt.

mormota napok Szeptember első napjaiban volt a remetei regnumi mormotáknak a "tábora". Közéjük tartozom már sok-sok éve, ezért én is ott voltam. Kőröshegyen jártunk Lakatosék remek kis házikójában. Sajnos éjjel-nappal esett az eső és marha hideg volt.

családi összejövetel Augusztus 28-án Jutkáéknál összegyűlt a család. Azt hiszem Dani keresztelője ürügyén. Van egy-két egész jó kép is.

VT A regnumi Vezetők Találkozóján (vagy Tanácsán) én is ott voltam Péliföldszentkereszten. Ugyan vezető nem vagyok már egy ideje, de mint kispapot eltűrnek ott. Szeretném ismerni a Regnumot, a vezetőit, ezért elmegyek amikor csak tudok.

Regnum Sziget Nem tudom hogy írják helyen: regnumsziget vagy regnum sziget. Igen-igen jó mulatság volt. Itt van róla sok-sok fotó. Az esemény honlapját is meg kell nézni, mert közeleg a második (és utolsó) regnum sziget.

Eszter és Marci esküvője Ott volt a messzi Simán. Az ám a jó hely. No meg az esküvő sem volt rossz. Itt meg van pár fénykép.

Vakond tábor A remetei regnum egyik remek népe a vakondok. Egykor vezettem én is őket, s a táboraikba még visszajáró lélek vagyok. Az Ilona-forrásnál táboroztunk. (Bakonybél és Pénzesgyőr közötti völgyben az Oltár-kő sziklái fölött.) Úgy szeretek táborozni…

Vizicickány tábor A vizicickány vezetők hívtak meg a táborukba, hogy tartsak lelki napot nekik. Ebbe így nem mentem bele, nincs nekem ebben tapasztalata. Inkább közösen találtuk ki a lelkinapot. Mondják, hogy meglepően jól sikerült. A Gabcsa-féle imádságok gyűjteménye jó ötleteket adott. Kicsit átdolgoztuk, hogy ideális legyen. A lelki nap után ott maradtam táborzárásig segíteni a fáradt vezetőknek. (Én meg rettentően örültem, hogy táborban lehettem.)

A Waigand közösség tábora A remetei Szociális Testvérek kápolnájában Waigand Jóska bácsi körül kialakult családos közösségnek tábora Felsőörsön.

Dánia Dániában voltam Daniel Norgard szentelésén. Daniel Rómában tanult dán, de a mamája magyar... A szentelésről nincsenek fenn képek, csak a városnézéseimről, a tengerről. Jó hely az a Koppenhága.

Ezeket mind átköltöztettem a picasaweb-re, a többit eltakarítottam. Itt csak a legjobb max. 400 fotóm marad a fényképtárban.

6331490

Új hozzászólás beküldése

Plain text

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <b><i><em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.