A sötétben a hullámok át-átcsaptak a korláton. Az eső és az óceán eggyé válva áztatta a télikabátomat. Hamar bemenekültünk a Piros Papagájba vacsorázni. Így töltöttük a hétvégét a (szűken vett) közösséggel, Cohassetben.

Cimkék: 
szep 24 2014

Nagyon boldog vagyok: testem, lelkem, elmém a helyén van, és megfelelő mértékben meg is dolgoztatik. Nagyon kivagyok: testem, lelkem, elmém idegen helyen van, és erején felül meg is dolgoztatik.

Cimkék: 
szep 2 2014

Két hete érkeztem Bostonba. A csomagom két nappal később. A lelkem még úton van.

Cimkék: 
május 21 2012

Sok nekem ez az öt idősík. Lassan év vége, így kezdődhet a reflexió. Közben terveznem kell az őszt és a 2013/14-es tanévet. Pedig még keményen zajlik az iskola. Egyik pillanatban a távoli célokat boncolgatom, a másikban magamat elemzem, miközben éppen hittanórát kell tartanom.

Cimkék: 
ápr 16 2012

239

239 napja nem írtam semmit a naplómba. Azóta élek Miskolcon. Minél kevesebb az esemény, annál többet írok. Most az események nyertek.

Cimkék: 
vaw.jpg

Egy vasárnap esténként kilenctől hallható internetes rádió vendége voltam:

Cimkék: 
szep 15 2011

Véget ért a noviciátus, a próbaidő. Megpróbált rendesen.

Cimkék: 
aug 23 2011

2011. szeptember 11-én a pesti jezsuita templomban a déli nyilvános szentmise keretében társaimmal egyszerű örök fogadalmat teszek. Vagyis megfogadom, hogy - Isten segítségével - tisztaságban, engedelmességben és szegénységben fogom leélni egész életemet, valamint be fogok lépni a Jézus Társaságába.

Oldalak

Feliratkozás életjel csatornájára