2018. május 12-én a Jézus Szíve jezsuita templomban dr. Erdő Péter bíboros prímás diakónussá szentel.
Részletek: Virrasztás (fb), Meghívó (fb)
szep 29 2014

Hirtelen felindulásból bevállaltam. Végre-péntekre készültünk ahol negyven jezsuitát kellett desszerttel ellátnom. Felírtam egy cetlire a szükséges hozzávalókat és a nagybevásárlás során majdnem mindent megvettek. Élesztőért még az este külön elkocsikáztak egy másik boltba.

Cimkék: 
jan 14 2009

A múltkor beszóltak, hogy jó-jó finom ez a diós sütemény, de ez pazarlás, mert a dió csakis zserbóba való. Ma jól megkapták: sütöttem. Legalábbis megpróbálkoztam vele. Most lett kész. Egyenlőre nincs valami zserbó íze, de a sok dió és lekvár miatt finom. Majd megkóstolom újra. Reggel, amikor már hideg lesz.

Cimkék: 

A legtöbb ismerősöm szerint minden jól megy. Legalábbis a felszínen. Pedig mélyebben csúnya gondok voltak/vannak az elmúlt hetekben. Azért nem esünk pánikba, mert egész mélyen minden teljesen stabil és szép. Középtájon van a baj.

dec 27 2008
DSC_3903.jpg

Nincs igazi karácsony mézeskalács nélkül. Gondoltam megpróbálkozom vele. De minden összeesküdött ellenem. Vagy csak keveset aludtam.

nov 22 2008

Újra próbálkoztam a sütéssel. Persze már megvettem a diót, mikor rájöttem, hogy még darálónk sincs.

Cimkék: 
nov 18 2008

Életemben először sütöttem szülői felügyelet teljes hiánya mellett. Egy nagyon egyszerű süteménnyel próbálkoztam. Nem volt teljes a siker, de már majdnem elfogyott.

Cimkék: 
Feliratkozás sütés csatornájára