„foci” témában:

A nagy készületben

Minden bizonnyal az év legnehezebb hetébe kezdtünk bele. Ráadásul a hétvége már jól megalapozota a káoszt. Szombaton diakónuszentelés volt minálunk. Vasárnap Clericus Cup. Közben már pénteken megkezdődött a Fiducia kilencede. Pénteken jön vecsernyére a pápa. Szombatra meghívtuk mind az 1050 exalunnónkat. Egyébként pedig vizsgaidőszak van.

Egy vasárnap

Regel még előbújt a map egy pillanatra, de aztán esett. Először a kórházban jártam. Ma Norbert atya nem tudott jönni, így kettőnké volt az egész kórház. Ebéd után nem mehettem úszni, pedig már nagyon jól esne. Fényképeznem kellett a focimeccsen. Szentségimádás előtt még be kellett suvasztanom egy furulya próbát. Este még két csoporttal közösen megnéztünk a 23 című filmet. Sok volt ez egy napra.

Clericus Cup

Megkezdődött a második Clericus Cup; a római egyházi szemináriumok és kollégiumok között focibajnokság. A nyitó mérközésen mi játszahattunk a Mater Ecclesiae ellen. Tavaly találták ki az egészet. Odáig jutottak, hogy el akarják ismertetni a FIFA-val. Szponzort találtak, így minden csapat saját mezt kapott. Már megint. (Tavaly is kaptak. Így a jobbak már két teljes felszereléssel rendelkeznek.