„BHTCS” témában:

BHTCS nyomtatásban

Idén is jártam BHTCS-n, de most nem írtam olyan "csúcstól-csúcsig" beszámolót, hanem "csak" egy olyan cikkecskét, ami olyanoknak szól(hat), akik még sosem járták a végtelen erdei ösvényeket egy sötét téi éjszakában. Tehát pont neked szól.

BHTCS január 3-a éjszakáján

A Regnum Marianum Sportegyesület 2009 januárjának első hétvégéjén ismét megrendezi a Budai-hegység távoli csúcsai és a Budai-hegység még távolabbi csúcsai elnevezésű teljesítménytúrákat. Az éjszakai túra során kilenc, ill. a hosszabb távon tizenhárom hegycsúcsot kell megkeresni tíz órás szintidő alatt, a nagykovácsi plébániáról rajtolva.

A pontos kiíráshoz és egyéb érdekességek megtekintéséhez látogass el honlapukra: bhtcs.rmse.hu

Az oldalon kedvezményes előnevezési lehetőséget indítottak, mely december 31-ig tart.

Budai-hegység (Nagyon) Távoli Csúcsai

BHTCS, azaz a Budai-hegység Távoli Csúcsai elnevezésű, téli éjszakai extrém teljesítménytúra. (http://bhtcs.rmse.hu) Félelmetesen hangzik, pedig nem az. Egyszerű a feladat: 9+1 hegycsúcsot kell megmászni 11 óra alatt. A sötét és a tél nem sokat nehezít, hiszen mindkettőhöz könnyű hozzászokni. Nem kell hozzá semmi, még különleges felkészülés sem. Viszont megismételhetetlen, különleges élményeket nyújt. Próbáld elképzelni milyen lehet a szépsége, varázsa, öröme! Az igazi BHTCS életérzés.