Kedves Mindenki!

Ez egy elő életjel.

Megyek vissza Rómába. Ezt a levelet még itthon írom. Mialatt Erdő Péter felolvassa a boldoggá avatási iratot, én épp repülni fogok vissza, Róma felé. Kezdodik egy új év. Most már az évkezdet teljesen rendes, hagyományos lesz nekem is. Tavaly szept. 1-én mentem ki, és az egyetem kezdetéig nyelvet tanultam. Most elég 17-én visszamennem.

Vasárnap estétol már Carlo Maria Martini bíboros fog egy egyhetes csendes lelkigyakorlatot tartani nekünk, hogy jól induljon az év. Az egy hetes lelki felfrissülés után kell egy kis “mozgás”, így kb. 10 napra huszasával megszállunk majd egy-egy plébániát valahol Olaszországban. Ott 10 napig eszünk, és igyekszünk fellendíteni a helyi évkezdést, és a mi lelkesedésünk. Legalábbis, ha jól tudom, mert ilyenen még nem voltam. Ez az elso “normális” évkezdésem ott.

Azért izgulok. A kis 6-7 fos csoportom megint új lesz. Kiváncsi vagyok, kikkel leszek együtt. Kiváncsi vagyok, mi lesz az új küzfeladatom az évre. Kiváncsi vagyok milyenek az új elöljárók. (Köztük is volt némi változás) Az előzőek miatt várhatóan OKTÓBER 8-ig NEM LESZEK ELÉRHETO. Utána majd írok még tán életjelet. A nyáron annyian mondták, hogy olvasták, hogy nem merek majd nem írni. ;-)

Hát hajrá mindenkinek; boldog új évet!

Laci